5 anabanana

O nama

Etno farma uređena je poput farme iz najljepše slikovnice, s kućicama u cvijeću, starim bunarima, jezerom i predivnom livadama, Etno farma Mirnovec destinacija je koja za vas oduševljava na prvi pogled.

Pronaći ćete ju skrivenu u zelenilu, vrlo blizu Zagreba, točnije na putu prema Samoboru.

Kada skrenete lijevo između novih zgrada u Anindolu i kada vam se, nakon malog puteljka, pred očima otvori ovo zeleno carstvo, odmah ćete prepoznati da je nastalo iz ljubavi. Iz ljubavi prema konjima, jahanju i prirodi. A sve je krenulo s jednom konjušnicom, malom kućicom i djevojčicom zaljubljenom u jahanje. Danas je to zaokružena priča, destinacija na kojoj ćete poželjeti svom mališanu organizirati proslavu  rođendana, krstitke, prvu pričest... Farma na kojoj će mali i veliki zaljubljenici u konje moći jahati ove plemenite životinje. Etno kutak koji čuva tradiciju i za najmlađe organizira kampove, druženja, upoznavanje sa starim alatima, natjecanja u gotovo zaboravljenim igrama.

No, krenimo redom. Priču Etno farme Mirnovec pokrenuli su vlasnici Franjo i Barica čija je kćer, zaljubljenica u konje i jahanje, bila inspiracija za prekrasno imanje. Kako bi njihova djevojčica imala sve za svoj omiljen sport, krenuli su s konjušnicom i kućom za odmor. Uskoro je Etno farma Mirnovec dobila još nekoliko tradicionalnih kuća koje su na imanje dovezene iz raznih dijelova Hrvatske, Korduna, Banovine, Turopolja, Zagorja, Samobora...

Dijelovi su dorađeni, restaurirani, dotjerani i tako su nastali restoran Baraž, konjički centar, nogometni teren i kuća za stanovanje.

Između ovih predivnih tradicionalnih kuća, livade i konjušnice, smjestila se prostrana terasa na otvorenom. Štiti ju i ukrašava veliki slamnati krov, a predivni eksterijer nadopunjuju razni ukrasni detalji. Etno farma prilagođena je i za izlete za vrtićku i školsku djecu te školu u prirodi.

Osim programa za najmlađe i odrasli će uživati u ovom imanju. Organiziraju se razne privatne i poslovne svečanosti, team building druženja, seminari, a u sklopu imanja nalazi se i teren za nogomet s rasvjetom, za sve ljubitelje ovog sporta. Moguće ga je i iznajmiti na nekoliko sati.

Zaželite li se, pak, okrijepiti domaćom tradicionalnom hranom, u restoranu Baraž očekuju vas prave gastro delicije. Ako želite uživati u jelima krčme i kušaonice Baraž, svakako je potrebno najaviti svoj dolazak te rezervirati termin.

Za sve detalje i moguće ponude ove predivne destinacije najbolje je kontaktirati ljubazno osoblje ili upit poslati e-mailom.